Taksi Turunen Harri Oy

Taksi Mikkelissä

Haluatko matkustaa mukavasti? Tervetuloa kyytiin!

0400 137 003

Laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua Mikkelin seudulla ja vähän kauempanakin

Taksi Turunen Harri Oy tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua Mikkelissä ja vähän kauempanakin. Toimipaikkamme on Mikkeli, joten palvelemme asiakkaitamme laajalti Mikkelin ympäristössä ja tarvittaessa kauempanakin. Jos tarvitset pidemmän taksikuljetuksen mukavassa ja turvallisessa premium-luokan taksissa, niin kannattaa pyytää tarjousta.

Meiltä tilataan usein taksi, kun esim. yritys tarvitsee pidemmälle matkalle luotettavan ja turvallisen vaihtoehdon. Laskutuskin onnistuu vaivattomasti kauttamme ja annamme mielellämme pidemmistä kyydeistä kiinteähintaisen tarjouksen.

Perinteisen taksiajon lisäksi hoidamme myös sopimusajot, pakettien pikakuljetukset, yrityskuljetukset, vakiotaksikyydit, lentokenttäkuljetukset, koulukuljetukset ja erikoispalvelut (esim. asiointi, ym. sopimuksen mukaan).

Takseina meillä on tyylikäs ja tilava Volvo V90 Cross Country -farmari, todella tilava Seat Tarraco katumaasturi ja ympäristöystävällinen Skoda Octavia Biokaasuauto, näissä matkustaa mukavasti ja turvallisesti 4 henkilöä ja matkatavarat. Wi-Fi. Spotify.

 

Taksipalvelut

  • Sopimusajot
  • Pakettien pikakuljetus
  • Vakiotaksikyydit

Pakettien pikakuljetus 24/7 

Myös paketit ja pienet tavaralähetykset kulkevat nopeasti ja luotettavasti taksissamme. 

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan taksipalvelun ohella luotettavaa ja nopeaa pakettien kuljetuspalvelua.

 

Yrityskuljetukset

Tarjoamme yrityksille laadukasta ja turvallista taksipalvelua kilpailukykyiseen hintaan tyylikkäällä Volvo V90 Cross Country -taksilla, ympäristöystävällisellä Skoda Octavia Biokaasuautolla sekä Seat Tarraco katumaasturi -taksilla. Räätälöimme palvelun yrityksellenne ja asiakkaillenne sopivaksi. Laskutusmahdollisuus sopimuksen mukaan.

 

Lentokenttäkuljetukset

Tilaa meiltä lentokenttäkuljetus, niin matka alkaa helposti ja mukavasti! Lentokenttäkuljetuksella on monia etuja:

  • Turhat aikatauluja ja liikkumista hankaloittavat välivaiheet jäävät pois (juna, bussi, lentokenttähotelli, lentoparkki jne.).
  • Pääset suoraan kotiovelta lentokentälle ja päinvastoin.
  • Matkustat turvallisesti ammattikuljettajan kyydissä Volvo V90 Cross Country -farmarilla, Ympäristöystävällisellä Skoda Octavia Biokaasuautolla tai Seat Tarraco katumaasturilla.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, me huolehdimme, että olet perillä silloin kun pitääkin.

Kysy päivän hintaa!

 

Taksiemme palvelualue

Etelä-Savo, Mikkeli, Anttola, Ristiina, Hirvensalmi, Haukivuori, Juva, Mäntyharju, Kangasniemi, Puumala, Pertunmaa.
Tarvittaessa myös kauempanakin.

Pidemmistä matkoista voit pyytää kiinteähintaisen tarjouksen!

Taksi Turunen Harri Oy
  0400 137 003
  taksi@taksiturunen.fi

Yhteys suoraan autoon:

 0400 151 048

  0400 151 286

0400 151 756

Ympäristö 

Haluamme osaltamme pienentää ympäristön kuormitusta.

Uusin hankintamme ympäristöystävällinen ja todella vähäpäästöinen Skoda Octavia G-TEC, joka käyttää polttoaineena paikallista biokaasua. Seuraavissa kalusto­hankin­noissakin pyrimme ottamaan ympäristövaikutukset huomioon ja tarjoamme asiakkaillemme ekologisempaa taksipalvelua.

Kysy tarjous Whatsappilla!