Taksi Turunen Harri Oy

Taksi Mikkelissä

Haluatko matkustaa mukavasti? Tervetuloa kyytiin!

0400 137 003

Laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua Mikkelin seudulla ja vähän kauempanakin

Taksi Turunen Harri Oy tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua Mikkelissä ja vähän kauempanakin. Jos haluat pidemmän taksikuljetuksen hyvällä palvelulla turvallisessa taksissamme, niin kannattaa pyytää tarjousta.

Meiltä tilataan usein taksi, kun esimerkiksi yritys tarvitsee pidemmälle matkalle luotettavan ja turvallisen vaihtoehdon. Kuljetamme myös paljon pieniä tavaralähetyksiä, esimerkiksi varaosia ym., jotka vaativat nopean toimituksen. Laskutuskin onnistuu vaivattomasti kauttamme, ja annamme mielellämme pidemmistä kyydeistä kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Perinteisen taksiajon lisäksi hoidamme sopimusajot, pakettien pikakuljetukset, yrityskuljetukset, Kela-taksikyydit (Toivetaksi), vakiotaksikyydit, lentokenttäkuljetukset, koulukuljetukset ja erikoispalvelut (esim. asiointi, ym. sopimuksen mukaan).

Takseina meillä on tyylikäs ja tilava Mercedes-Benz GLB 4matic, todella tilava Seat Tarraco -katumaasturi ja ympäristöystävällinen Škoda Octavia -biokaasuauto, sekä uusimpana tulokkaana Toyota Rav4 -hybridi. Näissä matkustaa mukavasti ja turvallisesti 4 henkilöä ja matkatavarat.

 

Taksipalvelut

  • Sopimusajot
  • Pakettien pikakuljetus
  • Vakiotaksikyydit
  • Kela-Taksi

Pakettien pikakuljetus 24/7 

Myös paketit ja pienet tavaralähetykset, esimerkiksi varaosat, kulkevat nopeasti ja luotettavasti taksissamme.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan taksipalvelun ohella luotettavaa ja nopeaa pakettien kuljetuspalvelua, tarvittaessa äkkilähdöllä.

 

Yrityskuljetukset

Tarjoamme yrityksille laadukasta ja turvallista taksipalvelua kilpailukykyiseen hintaan tyylikkäällä Mercedes-Benz GLB 4matic -taksilla, ympäristöystävällisellä Skoda Octavia Biokaasuautolla sekä Seat Tarraco katumaasturi -taksilla. Räätälöimme palvelun yrityksellenne ja asiakkaillenne sopivaksi. Laskutusmahdollisuus sopimuksen mukaan.

 

Lentokenttäkuljetukset

Tilaa meiltä lentokenttäkuljetus, niin matka alkaa helposti ja mukavasti! Lentokenttäkuljetuksella on monia etuja:

  • Turhat aikatauluja ja liikkumista hankaloittavat välivaiheet jäävät pois (juna, bussi, lentokenttähotelli, lentoparkki jne.).
  • Pääset suoraan kotiovelta lentokentälle ja päinvastoin.
  • Matkustat turvallisesti ammattikuljettajan kyydissä Mercedes-Benz GLB 4maticilla, Ympäristöystävällisellä Skoda Octavia Biokaasuautolla tai Seat Tarraco katumaasturilla.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, me huolehdimme, että olet perillä silloin kun pitääkin.

Kysy päivän hintaa!

Kela-taksi

Kaikki kolme taksiamme hoitavat myös Kela-taksikuljetuksia. Jos haluat käyttää yrityksemme taksia ja hyvää palveluamme myös Kela-taksikyydeissä, soita numeroon 0400 137 003.

Tilaa Kela-taksi numerosta 0800 306 600, Etelä-Savon Taksivälitys, Ekvator Oy.

Kela-taksimme toiminta-alue:
Etelä-Savo, Mikkeli, Anttola, Ristiina, Suomenniemi, Hirvensalmi, Haukivuori, Juva, Mäntyharju, Kangasniemi, Puumala, Pertunmaa.
Tarvittaessa myös kauempana.

Taksiemme palvelualue

Etelä-Savo, Mikkeli, Anttola, Ristiina, Suomenniemi, Hirvensalmi, Haukivuori, Juva, Mäntyharju, Kangasniemi, Puumala, Pertunmaa.
Tarvittaessa myös kauempanakin.

Ajankohtaista

Huhtikuussa yrityksemme on liittynyt Menevä kyytivälitykseen, tällä yhteistyöllä haemme kasvua yrityksellemme. Yhteistyö onkin lähtenyt lupaavasti käyntiin ja Kesäkuun alussa yritykseemme tuli neljäs taksi, Toyota Rav4 Hybridi.

Alkusyksystä tarjoamme asiakkaillemme entistäkin ympäristöystävällisempää palvelua. Yritykseemme on tulossa taksiksi sähköauto, ja jännityksellä odotamme, kuinka se soveltuu taksiajoon.

Haemme jatkuvasti uusia kuljettajia kasvavaan joukkoomme. Tule mukaamme luomaan parempaa taksikulttuuria Mikkeliin.

Pidemmistä matkoista voit pyytää kiinteähintaisen tarjouksen!

Taksi Turunen Harri Oy
  0400 137 003
  taksi@taksiturunen.fi

Yhteys suoraan autoon:

 0400 151 048

  0400 151 286

0400 151 756

044 243 1148

Ympäristö 

Haluamme osaltamme pienentää ympäristön kuormitusta.

Uusin hankintamme ympäristöystävällinen ja todella vähäpäästöinen Skoda Octavia G-TEC, joka käyttää polttoaineena paikallista biokaasua. Seuraavissa kalusto­hankin­noissakin pyrimme ottamaan ympäristövaikutukset huomioon ja tarjoamme asiakkaillemme ekologisempaa taksipalvelua.

Kysy tarjous Whatsappilla!